First Balkan Indoor U20 Championships

16736547_1180487448686211_687459258_n

Federata Atletike e Kosovës u përfaqësua me katër atletë në Kampionatin Ballkanik për U20 në salla të mbyllura që u mbajt në Stamboll më 12.02.2017 ku morën pjesë mbi 184 atletë nga 16 shtete Ballkanike:

Shqipëria, Armenia, Mali i Zi, Kroacia, Sllovenia, Kosova, Greqia, Rumania, Bullgaria, Gjeorgjia, Qipro RK, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia, Serbia, Moldavia, Turqia

Atletët tanë bënë një paraqitje solide në Kampionatin Ballkanik për U20,

më poshtë po i pasqyrojmë rezultatet e arritura të atletëve tanë:

Leart Osmanaj në disipline 60m i teti me rezultat 7.17 dhe vuri rekord të Kosovës në këtë disiplinë për salla

Albina Deliu në disipline 800m u renditë e nënta me rezultat 2:26.67

dhe vuri rekord të Kosovës në këtë disiplinë për salla

Rita Hajdini në disipline 800m u renditë e dhjeta me rezultat 2:31.03

Kurse Erudit Rysha pasoi një lëndim dhe u detyrua ta ndërpres garën

Përfaqësuesja e Kosovës në Atletikë ne Kampionatin Ballkanik U20

e drejtojë Bajram Duja – Trajner.

Udhëheqësi i Përfaqësues z.Kadri Shala

Save

Shkarko dokumentin
porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise