Musa Hajdari i bronztë në mitingun ndërkombëtar Istanbul Cup më 17.02.2017

fOTO MSA HAJDARI ISTAMBOLL CUP2017

fOTO MSA HAJDARI ISTAMBOLL CUP2017

Musa Hajdari i bronztë në mitingun ndërkombëtar Istanbul Cup 2017.
Sot në orët e pas ditës atletët e reprezentacionit të Kosovës Musa Hajdari dhe Astrit Kryeziu bën një paraqitje të shkëlqyeshme në vrapimin 800m sallë të mbyllur. Musa Hajdari zuri vendit e tretë me kohë 1.50.05 ku fitoi 1085 pikë të IAAF-it kurse Astrit Kryeziu zuri vendin e katërt me kohë 1.50.63 ku fitoi 1062 pikë të IAAF-it. Kjo është një garë e rëndësisë së veçantë pasi që bën pjesë në kalendarin e Federatës Atletike Evropiane si European Athletic – indoor Permit Meeting. Duhet theksuar se ky rezultat është edhe Rekordi i disiplinës 800m në sallë të mbyllur.
Ishte një garë e fortë dhe rezultati shumë i ngushtë me pozitën e parë dhe të dytë. Mungesa e garave në salla të mbyllura dhe mungesa e stërvitjeve në ambiente të tilla ka ndikuar jashtëzakonisht shumë që atletët tanë të mos ngjiten në dy pozitat e para, këtë e dëshmon edhe rezultati i ngushtë në 4 pozitat e para, po ashtu kjo është gara e parë për atletët tanë krahasuar me rivalet e tyre që stërvitën në ambiente të tilla dhe kanë bërë disa gara paraprake e që ndikon shumë në performancën e garuesit prej garës në garë ka deklaruar selektori i kombëtares Zijadin Kryeziu.

Save

Save

Save

Save

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise