Anëtarët e kryesisë së Federatës Atletike të Kosovës

Nr Emri dhe Mbiemri Pozita Telefoni e-mail
1 Halil Sylejmani Kryetar 044-116-805  halili951@yahoo.com
2 Gazmend Maxhuni Nënkryetar 044-200-601 gazifkf@hotmail.com
3
Shehat Rrudhani
Nënkryetar 044-311-881 ka.rogana@yahoo.com
4 Kadri Shala Anëtar 044-116-806 kadri-shala@hotmail.com
5 Kadri Kaçanolli Anëtar 044-199-964
6 Xhavit Tahiri Anëtar 044-706-243 Ka.Mitrovica@outlook.com
7 Adrian Mazreku Anëtar 044-269-775 doni_profi@hotmail.com
8 Remzije Shala Anëtare
044-293-777
remka_mitro@live.com
9 Fahret Sijariċ Anëtar  049-881-884
10 Avdullah Shala Anëtar 044-608-968 shala@hotmail.com
11 Besnik Jashanica Anëtar 044-990-084 bes_nik@hotmail.com

 

Nr Emri dhe Mbiemri Pozita Nr.Telefonit
1 Abdurrahman Shkodra Sekretar gjeneral 044-277-197

 

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise