Vrapimi i Pavarësis – Junik më 17.02.2016

Federata Atletike e Kosovës, Kuvendi Komunal Junik në bashkëpunim me K.A “Juniku” dhe në mbështetje të Ministrisë për Kulturë rini dhe Sport të Kosovës organizojnë garën
Vrapimi tradicional për kremtimin e manifestimit të pavarësisë së Kosovës
Federata atletike e Kosovës se tetë vite me radhe organizon këtë vrapim tani tradicional
Orari i garës të vrapimi i pavarësisë të Kosovës e cila do të mbahet në Junik 17.02.2016
Vendi i mbajtjes në Qendër të qytetit të Junikut duke filluar prej orës 11:00.

Më poshtë do t’ju paraqesim disiplinat e kësaj gare dhe kohën e startit sipas disiplinave.

 

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise