Anëtarët e kryesisë së Federatës Atletike të Kosovës

Nr Emri dhe Mbiemri Pozita Telefoni e-mail
1 Halil Sylejmani Kryetar 044-116-805  halili951@yahoo.com
2 Gazmend Maxhuni Nënkryetar 044-200-601 gazifkf@hotmail.com
3 Shehat Rrudhani Nënkryetar
044-311-881
ka.rogana@yahoo.com
4 Kadri Shala Anëtar 044-116-806 kadri-shala@hotmail.com
5 Kadri Kaaçnoll Anëtar 044-199-964
6 Remzije Shala Anëtar
044-293-777
remka_mitro@live.com
7 Avdullah Shala Anëtar 045-463-817 shala@hotmail.com
8 Besnik Jashanica Anëtar 044-990-084 bes_nik@hotmail.com
9 Xhavit Tahiri Anëtar 044-706-243 Ka.Mitrovica@outlook.com
10 Fahret Sijariċ Anëtar 049-881-884 Fahret_fler@hotmail.com
11 Adrian Mazreku Anëtar 044-269-775 doni_profi@hotmail.com

 

Nr Emri dhe Mbiemri Pozita Nr.Telefonit
1 Abdurrahman Shkodra       Sekretar gjeneral 044-277-197