Anëtarët e kryesisë së Federatës Atletike të Kosovës

Nr Emri dhe Mbiemri Pozita Telefoni e-mail
1 Halil Sylejmani Kryetar 044-116-805  halili951@yahoo.com
2 Gazmend Maxhuni Nënkryetar 044-200-601 gazifkf@hotmail.com
3 Shehat Rrudhani Nënkryetar
044-311-881
ka.rogana@yahoo.com
4 Kadri Shala Anëtar 044-116-806 kadri-shala@hotmail.com
5 Kadri Kaaçnoll Anëtar 044-199-964
6 Remzije Shala Anëtar
044-293-777
remka_mitro@live.com
7 Avdullah Shala Anëtar 045-463-817 shala@hotmail.com
8 Besnik Jashanica Anëtar 044-990-084 bes_nik@hotmail.com
9 Xhavit Tahiri Anëtar 044-706-243 Ka.Mitrovica@outlook.com
10 Fahret Sijariċ Anëtar 049-881-884 Fahret_fler@hotmail.com
11 Adrian Mazreku Anëtar 044-269-775 doni_profi@hotmail.com

 

Nr Emri dhe Mbiemri Pozita Nr.Telefonit
1 Abdurrahman Shkodra Sekretar gjeneral 044-277-197

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise