foto-kampi

Krerët e federatës atletike të Kosovës sot vizituan kapin përgatitor që ka filluar më 24.12.2016 dhe që do vazhdoj edhe gjatë festës, atletët Kosovar nuk do kenë pushim edhe për festën e fund vitit dashuria për sport dhe dëshira për rezultat dhe përfaqësim të Kosovës në gara ndërkombëtare Ngritja e performancës së atletëve do të jetë punë e vazhdueshme me të cilën jemi duke u marr seriozisht me të gjitha kapacitetet tona.
Kryetari i FAK-ut z Halil sylejmani është kënaqësi dhe privilegj që sot jam në mesin tuaj unë si kryetar i Federatës Atletike të Kosovës vlerësoj lart punën e Trajnerëve dhe vullnetin e dëshirën e lartë të atletëve për sakrificat e tyre që po tregojnë edhe gjatë këtij fund vitit.

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise