Atletët Kosovar në mitingun ndërkombëtare në Stamboll

50x70_AFİS

Dy atletët Kosovar udhëtuan në Stamboll të Turqisë, për të përfaqësuar Kosovën në garë ndërkombëtare të organizuar nga Federata Atletike e Turqisë
Atletët që do e përfaqësojnë Kosovën në këtë eveniment ndërkombëtar janë Musa Hajdari dhe Astrit Kryeziu në disiplinën 800m duke filluara prej orës 16:05 sipas orës lokale në vendin tonë.
Atletët e Përfaqësueses të Kosovës i përcolli Kryetari i Federatës Atletike të Kosovës z. Halil Sylejmani , me këtë rast Kryetari z. Sylejmani atletëve tanë ju uroj rrugë të mbarë dhe shumë suksese në këtë eveniment me karakter ndërkombëtar.

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise