Donika Bujupaj dhe Kushtrim Kelmendi-fitues të Krosit të Bardhë 2016 në Gërmi

Krosi i bardheDSC_1361

Edhe sivjet si edhe herave të tjera në Gërmi të Prishtinës, organizuar nga Federata Atletike e Kosovës është mbajtur Krosi i Bardhë 2016. Në këtë garë kanë marrë pjesë 70 garues nga disa klube të Kosovës: Prishtina,Rogana, Kalaja, Trepça, Mitrovica, Trepça 89, Fushë Kosova, Olimpiku/Istog/,Malisheva, Vëllaznimi Gjakovë etj.. Garat janë zhvilla në 11 disiplina për të gjitha moshat në të dy gjinitë.
Në dy disiplinat kryesore ngadhnjyen, Donika Bujupaj e Olipikut të Istogut në konkurrencën e senoreve, kurse në atë të seniorëve vend i parë i takoi, Kushtrim Kelmendit të Fushë Kosovës. Më të dalluarit u nderuan me diploma nga Federata Atletike e Kosovës. Ky ishte aktiviteti i parë për vitin 2016, kurse gara e radhës do të zhvillohet më 17 shkurt në Junik ku do të mbahet Krosi i Pavarësisë 2016, ku pritet të marrin pjesë përfaqësues nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi dhe natyrisht atletët më të dalluar të Kosovës.

 

Rezulatet e Krosit te Bardh

 

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise