Fedetata Atletike e Kosovës përfaqësohet me dy atletë në Rio 2016

13879194_543440839194596_2701724364143398181_n

Musa Hajdari njeri prej Atletëve më të mirë Kosovar i të gjitha kohërave që mbanë rekordin e Kosovës në 800m me kohë1:47.40
dhe 1500m me kohë 3:46.77 fitues I medaljes së art I Kampionatit evropian I shteteve të vogla, Nënkampion i Ballkanit , pjesëmarrës në Kampionatin Botëror të Atletikes në Pekin në vitin 2015 dhe u radhitë i 21ti në kampionatin Evropian në këtë viti në Amsterdam u radhitë I 11ti Musa Hajdari i ka sjell shumë medalje Kosovës nga arena ndërkombëtare .

Vijona Kryeziu është atletja më e mirë kosovare e të gjitha kohërave në disiplinat 200m 400m dhe 800m ku edhe i mban rekordet e Kosovës kjo atlete ka sjell Kosovës shumë pedale prej garave ndërkombëtare
Vijona Kryeziu gjatë Kampionatit Botëror që u mbajte në Poloni arriti që të hy një gjysmë finale ky ka qenë suksesi më i madhe i atletikës kosovare në histori e soj

Federata Atletike e Kosovës të gjithë sportistëve që do e përfaqësojnë Kosovën në Rio2016 ju dëshiron suksese

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise