Gjysmë Maratona Ndërkombëtare e Pristhinës 2012

news-img2

Në vitin 2012, 620 garues nga shumë shtete, ishin të kënaqur me organizimin e kësaj maratone në një atmosferë me program të larmishëm rreth garës.  Këtë vit organizatori mendon se përvoja pozitive e viteve të kaluara do të motivoj edhe më tepër garuesit që të kënaqen në këtë garë e cila në të njëjtën kohë është gazmore dhe garuese.  Derisa të gjithë ata garues që e përfundojnë garën do të shpërblehen me certifikata, me emrin dhe rezultatin e vrapimit të tyre, çmim i konsiderueshëm që në vlerë totale është 12.000€ do ti dhurohet garuesve më të mirë në kategorinë e seniorëve, tre në kategorinë e veteranëve, tre garuesve të vrapimit 5km dhe tre garuesve me aftësi të kufizuara.  Të gjitha kategoritë e cekura shpërblimet do të ndahen në dy gjinitë (meshkuj dhe femra).

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise