Luljeta Shala, me rekord të ri të Kosovës në 3000 metra në Elbasa

583X36621548Foto_Luljeta_Shala

Pas Erudit Ryshës, anëtar i Prizrenit që fitoi vendin e parë në kërcim së larti me 1.85 metra në ditën e parë të Kampionatit Kombëtar Dimëror në atletikë që u zhvillua në stadiumin “Elbasan Arena” në Elbasan, në ditën e dytë kanë shkëlqye edhe atletët e tjerë nga Kosova. Atletja e mirënjohur e Klubit Llapi, Luljeta Shala, ka zënë vendin e parë dhe ka arritur rekord të ri të Kosovës në disiplinën 3000 me kohë 10:34.31. Rekordin më parë në këtë disiplinë e mbante kjo atlete me kohë 10:37.25 minuta.

Rezultat të mirë arritën edhe Valentin Sadiku/Trepça/ në disiplinën 800 metra  që doli i pari me kohë 1:56.62 minuta, kurse Edis Ahmeti/Trepça/ ishte i treti në 60 metra me 7.11sekonda, ndërkaq Leart Osmanaj/Prizreni/ po në këtë disiplinë doli në pozitën e katërt me kohë 7.28 sekonda.

porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise