VRAPIMIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS MË 17.02.2017- JUNIK

Vrapimi i pavarsëis 17.02.2017

NJOFTIM

Federata Atletike e Kosovës, Kuvendi Komunal Junik në bashkëpunim me K. A. “Juniku” dhe në mbështetje të Ministrisë së Kulturës Rinis së Sportit të Kosovës organizojnë garën
VRAPIMIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Orari i garës të vrapimi i pavarësisë të Kosovës e cila do të mbahet në Junik 17.02.2017
Vendi i mbajtjes në Qendër të qytetit të Junikut.
Më poshtë do t’ju paraqesim disiplinat e kësaj gare dhe kohën e startit sipas disiplinave.

Kategoria Disiplina   Ora e startit
Fatosat &Yllkat  – 400m -10:55
Pioniere – 2000m -11:00
Pionierë t- 2000m – 11:00
Junioret – 3000m – 11:00
Juniorët – 6000m – 11:00
Senioret – 10.000m – 11:00
Seniorët – 10.000m – 11:00
Veteranët – 6000m – 11:00
Pionier të rij – 800m – 11:00
Pioniere të reja- 800m – 11:00

Shpërblimet e Fituesve:

Kategoria Vendi i Parë Vendi i dytë Vendi i Tretë
Senioret – 90€ – 70€ – 50€
Seniorët – 90€  -70€ – 50€
Pioniere – 50€ – 40€ –  30€
Pionierët –  50€ – 40€ – 30€
Junioret – 60€ –  50€ – 40€
Juniorët – 60€ – 50€ – 40€
Veteranet – 40€ – 30€ – 20€
Veteranët – 40€ –  30€ – 20€

Për të gjithë fituesit do ketë Diploma , Medalje kurse te fituesi e seniorve edhe kupa
Organizatorët do e shpërblej edhe një garues me shpërblimin e pavarësisë

Shkarko dokumentin
porno film porno filmler mature pornoporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escortporno film porno filmler mature porno ankara escort
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür
tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise tesettür elbise