Atletët Kosovar në mitingun ndërkombëtare në Stamboll

Dy atletët Kosovar udhëtuan në Stamboll të Turqisë, për të përfaqësuar Kosovën në garë ndërkombëtare të organizuar nga Federata Atletike e Turqisë
Atletët që do e përfaqësojnë Kosovën në këtë eveniment ndërkombëtar janë Musa Hajdari dhe Astrit Kryeziu në disiplinën 800m duke filluara prej orës 16:05 sipas orës lokale në vendin tonë.
Atletët e Përfaqësueses të Kosovës i përcolli Kryetari i Federatës Atletike të Kosovës z. Halil Sylejmani , me këtë rast Kryetari z. Sylejmani atletëve tanë ju uroj rrugë të mbarë dhe shumë suksese në këtë eveniment me karakter ndërkombëtar.