Vrapimi i Pavarësisë 17 Shkurt 2017- Junik

DSC_0581
Për ta kremtuar ditën e pavarësisë së Kosovës Federata Atletike e Kosovës, Kuvendi Komunal i Junikut në bashkëpunim me Klubin Atletik “Juniku” organizuan Vrapimin e Pavarësisë së Kosovës në rrugët e qytetit të Junikut, në këtë aktivitete përveç garuesve nga Kosova morën pjesë edhe garues nga Shqipëria dhe Maqedonia. Në vrapim morën pjesë rreth 300 garues të grupmoshave të ndryshme.
Në këtë vrapimi kryetari i Komunës së Junikut z. Agron Kuqi dhe kryetari i Federatës Atletike të Kosovës z. Halil Sylejmani ishin të pranishëm dhe uruan Ditën e Pavarësisë së Kosovës garuesve e pjesëmarrësve dhe i falënderuan ata që e nderuan këtë ditë të madhe për Kosovën.